4 ELEMENTI: ZEMLJA – OGENJ – VODA – ZRAK

Datum objave

Tokrat nas bodo na božično novoletnem koncertu povezovali štirje naravni elementi. Elementi ki sestavljajo naše okolje, naš planet. Iz njih vsa živa bitja črpamo življenjsko energijo. Še več. Ljudje smo na nek način združitev vseh naravnih elementov, ognja, vode, zemlje in zraka.

Prevladujoči element pa se najbolj odraža v naših osebnostih. Če se sprašujete, kateri element prevladuje pri vas, potem imate priložnost, da s pomočjo naše glasbe mogoče odkrijete resnico v sebi. V iskanju štirih naravnih elementov se bomo podali na pot v prazgodovino, vse do našega prednika, ki je bil z njimi povezan z vsem svojim bitjem. Pred več kot 60 tisoč leti je ustvaril piščal. Piščal, ki ima na cerkljanskem velik lokalni pomen, v svetu pa neprecenljivega. Prav takšno piščal, bomo ob štirih elementih predstavili tudi vam.

Kako zveni narava? Kakšno energijo imajo voda, ogenj, zrak in zemlja, iz česa pravzaprav smo in kaj nas obdaja? Vse to bomo odkrivali na našem božično novoletnem koncertu skozi glasbo. Glasba, ki ima na duha dokazano največjo moč in vpliv, pa bo štiri elemente še podkrepila v njihovi moči.

Zato lepo vabljeni, da skupaj z nami začutite moč narave, ki veje iz nas.

ZEMLJA – OGENJ – VODA – ZRAK
20. 12. Kobarid // 21. 12. Gorenja vas // 25. in 26. 12. Cerkno